Începem în forță anul 2025 dorindu-vă ceea ce ne dorim și nouă, să avem cu toții cel mai bun an de până acum.
Și ca să pornim anul bine, joi, 23 ianuarie, vă invităm la prima ediție de anul acesta “Cooking together with a chef”, un eveniment la care, dacă nu ați mai fost, cu siguranță trebuie să o faceți acum, iar pe care ce ați mai participat, vă așteptăm să repetați experiența.
Vă dezvăluim doar o parte din surprizele serii, cea mai importantă fiind aceea că am pregătit un atelier la care vom învața să gătim corect homar, împreună cu chef Vincent Lointier șia chef Alexandra Lazar, doi dintre chefii restaurantului Kupaj.
Pentru a vă introduce în atmosferă, vă lăsăm mai jos meniul pe l-au pregătit cei doi chefs:
* Platouri aperitiv
* Atelier homar
* Starter - Rilletes de homar, caviar de yuzu, alge wakame, vinegretă apio&citrice
* Main course - brisket de vită, sos piper, cartofi noi
* Platouri de dulciuri
Și pentru ca seara să fie completă, ne-am ocupat să avem o selecție de vinuri si cocktailuri surpriză pe măsură.
Dată eveniment: joi, 23 ianuarie 2025
Oră începere eveniment: 19:00
Locație: CORSENSO - Cluj-Napoca, Strada Augustin Bunea nr 1, upstairs
Preț: 650 ron/persoană
Locurile sunt limitate în limita a 40 de persoane, așa că recomandăm rezervarea din timp