Ne apropiem cu pași repezi de finalul de an și tocmai asta ne motivează să încălzim atmosfera cu o seară de joi, 21 noiembrie extrem de vibrantă și un nou eveniment “Cooking together with a chef CORSENSO X KUPAJ”. De data aceasta, pe lângă vin, vom avea și 3 cocktailuri gastronomice surpriză.
Chefii noștri, Vincent și Alexandra, doi dintre chefii restaurantului Kupaj, vor găti și vor interacționa cu voi, iar Iulian și Ștefan vor avea grijă ca ceea ce aveți în pahare să fie pe placul vostru și în concordanță cu preparatele serii.
Oră începere eveniment: 19:00
Locație: CORSENSO - Cluj-Napoca, Strada Augustin Bunea nr 1, upstairs
Preț: 650 ron/persoană
Locurile sunt limitate, așa că recomandăm rezervarea din timp
Și pentru a vă introduce puțin în atmosfera serii de 21 Noiembrie, vă lăsam mai jos meniul ce l-au pregătit chefii nostri:
- Platouri aperitiv
- Atelier trufe
- “Starter” - brioșă, cremă mascarpone, brie, pickles de ciuperci, trufe & parmesan
- “Main course” - pulpă de vită gătită sous-vide, sos piper & lemn dulce, piure cu trufe, ciuperci king oysters
- “Desert” - Sable breton, ganache ciocolată și caramel, dulceață de mere/pere & alune de pădure