Recital „Forte e piano” | JUAN PÉREZ FLORISTÁN - fortepiano | Musica Ricercata Op. 7
10
nov
Recital „Forte e piano” | JUAN PÉREZ FLORISTÁN - fortepiano | Musica Ricercata Op. 7
Sala ARChA, UPT, Bld. Mihai Viteazu nr. 1, Timisoara
10 noiembrie 2024, Ora 20:00

Info eveniment


Musica Ricercata Festival Op. 7 | Vive la Révolution! continuă cu recitalul de fortepiano susținut de Juan Pérez Floristán, duminică, 10 noiembrie 2024, de la ora 20:00, la Sala ARChA a Universității Politehnica Timișoara. Vom audia lucrări de Jan Ladislav Dussek, cunoscut drept unul dintre precursorii romantismului, și Ludwig van Beethoven, un titan al muzicii clasice.
Juan Pérez Floristán s-a impus pe scena muzicală grație interpretărilor sale captivante și tehnicii remarcabile. Floristán a câștigat numeroase premii prestigioase, reușind să impresioneze atât criticii, cât și publicul din întreaga lume. A studiat la Conservatorul Regal din Madrid și la Hochschule für Musik und Theater din München. Interpretările sale sunt caracterizate prin emoție, claritate și o tehnică desăvârșită, toate acestea făcându-l un pianist deosebit de apreciat.

Fortepiano-ul, un instrument emblematic al secolului XVIII și începutului secolului XIX, se distinge de pian de astăzi prin sunete mai delicate, ce permit nuanțări subtile, rar întâlnite în interpretările contemporane.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.