Concert extraordinar Reformatio vs. Traditio – Musica Ricercata Op.7 | CARLO VISTOLI & AKADEMIE FÜR ALTE MUSIK BERLIN
7
nov
Concert extraordinar Reformatio vs. Traditio – Musica Ricercata Op.7 | CARLO VISTOLI & AKADEMIE FÜR ALTE MUSIK BERLIN
Domul Romano-Catolic , Timisoara
7 noiembrie 2024, Ora 20:00

Info eveniment


Joi, 7 noiembrie 2024, Domul Romano-Catolic va găzdui un concert extraordinar, dedicat muzicii baroce, susținut de ansamblul Akademie für Alte Musik Berlin, alături de remarcabilul contratenor Carlo Vistoli. Concertul, intitulat „Reformatio vs. Traditio”, parte a ediției Vive la Révolution! a Festivalului Musica Ricercata Op. 7, va începe la ora 20:00 și va aduce în prim-plan lucrări celebre ale lui Georg Friedrich Händel, Johann Sebastian Bach și Antonio Vivaldi.

Akademie für Alte Musik Berlin este astăzi recunoscută ca unul dintre cele mai importante ansambluri de interpretare istorică din lume și se bucură de o istorie de succes fără precedent. Orchestra concertează în mod regulat în centrele muzicale de top din Europa și este frecvent în turnee în Asia, America de Nord și America de Sud. Repertoriul său este concentrat în principal pe lucrări din perioada barocă și clasică.

Succesul internațional al Akademie für Alte Musik Berlin este evidențiat de peste un milion de înregistrări vândute publicului. CD-urile ansamblului au câștigat numeroase premii internaționale, inclusiv Premiul Grammy și Jahrespreis der Deutschen Schallplattenkritik (Premiul criticilor germani de discuri).

Carlo Vistoli este unul dintre cei mai interesanți contratenori ai noii generații. Într-un timp scurt, cântărețul italian a cucerit scenele internaționale de operă și sălile de concert cu măiestria sa. În primul lor program comun, Akademie für Alte Musik Berlin și Carlo Vistoli se dedică lucrărilor-cheie din muzica sacră a lui Vivaldi și Bach.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.