L’heure bleue
27
sep
L’heure bleue
MINA Museum, George Constantinescu 2 – 4, Bucuresti
27 septembrie 2024, Ora 18:00

Info eveniment

L’heure bleue

 

Vă invităm, alături de Festivalul SoNoRo, la L’heure bleue – o experiență senzorială, imersivă, susținută de violistul Răzvan Popovici și pianista Diana Ketler si concepută de o echipă internațională de experți în neuroștiințe.

L’heure bleue este o serie de patru concerte de muzică clasică ce îmbină armonios simțurile auditiv, vizual și olfactiv. Acest demers inovator, unic în spațiul cultural românesc, se bazează pe principii avansate de neuroștiință și își propune să redefinească experiența concertului clasic, oferind o imersiune totală și complexă în lumea muzicii.

Conceptul cuprinde o experiență auditivă, formată din interpretarea unor compoziții clasice, si o experiență vizuală complexă, care conține secvențe de imagini din picturi semnate de unii dintre cei mai renumiti artisti, precum Hokusai, Cézanne, El Greco, Munch sau Van Gogh, și o experiență olfactivă, prin eliberarea unor cantități controlate de arome.

Programul include lucrări de Louis Vierne, Edward Elgar, Frank Bridge, Maurice Ravel, Claude Debussy, Jules Massenet, Rebecca Clarke, George Enescu și Fritz Kreisler.

 

Front Row Seats - Preț întreg, 240 lei

 * primele două rânduri din jurul scenei

General Seating - Preț întreg, 210 lei

 

Informații suplimentare:

  • Data și ora: 26 și 27 septembrie, ora 18:00 și ora 20:30

  • Durata concertului: 60 de minute

  • Vârsta minimă: 7 ani 

  • Accesul în spațiu se va face cu 30 de minute înainte de începerea concertului; după această oră biletele își pierd valabilitatea. Locurile sunt alocate în ordinea venirii, în secțiunile pentru care aveți bilete.

  • În cazul neprezentării la ora indicată pe bilet, contravaloarea acestora nu poate fi returnată și nici nu pot fi utilizate la o reprezentație ulterioară. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării evenimentului de către organizator.

  • Organizatorul își rezervă dreptul de utiliza fotografii și înregistrări video în scopuri promoționale. Prin participarea la eveniment, spectatorii își cedează toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul acesta.

Atenționare! Această experiență implică stimuli vizuali, auditivi și olfactivi care pot afecta anumite persoane. Pentru siguranța și confortul dumneavoastră, vă rugăm să fiți precauți dacă vă aflați în anumite situații de risc: afecțiuni neurologice (epilepsie, tulburări convulsive, migrene, fotosensibilitate); alergii și sensibilitate la parfumuri (astm, rinită alergică, alte afecțiuni respiratorii); probleme de echilibru sau amețeli (vertij, tulburări de echilibru, rău de mișcare); afecțiuni cardiace sau circulatorii (ritm cardiac, hipertensiune arterială); sarcină (în special prin expunerea la anumite arome); anxietate și claustrofobie; reacții cutanate (piele sensibilă, prin expunerea la anumite arome).

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.