EDUCare – Educatie pentru succes
21-22
mai
EDUCare – Educatie pentru succes
Auditorium Pallady , Bucuresti
21 - 22 mai 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Succesul și-a schimbat mult definiția în ultimii doi ani, pentru fiecare dintre noi. Ca părinți care am trecut printr-o pandemie, ducând copiii la școala online și educându-i între două ședințe de zoom, ne-am redefinit cam toate conceptele care, însumate, formeau imaginea succesului în viață, pe care ni-l doream pentru noi și copiii noștri.

Am (re)învățat să prețuim relațiile, sănătatea fizică și mintală, tehnologia, libertatea, comunitatea. Am început să ne raportăm diferit la bani, educație, stimă de sine, toleranță, informație sau viitor.

Și-a fost nevoie de o pandemie și de un război la granițele noastre pentru a realiza că dincolo de propriile definiții date succesului, adaptabilitatea este o componentă importantă în alchimia lui.

 

Pe 21, 22 mai, te așteptăm la Auditorium Pallady la întâlnirea cu 16 invitați de excepție, să vorbim despre educație, succes și viață trăită cu sens.

 

Invitați

 

Gáspár György – Știința relațiilor

Gáspár este psiholog clinician, psihoterapeut relațional, scriitor, co-fondator al platformei paginadepsihologie.ro și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie

 

Nicoleta Deliu – Valoarea banilor, valoarea lucrurilor

Nicoleta este Head of Corporate Communications and Community Affairs la Banca Comercială Romană, Președinte al Aspen Fellows Network a Institutului Aspen din Romania și urmează un program de MBA la Creative Leadership.

 

Alexandru Mironov – Amintiri din viitor: copiii și tehnologia viitorului

Alexandru Mironov este scriitor, jurnalist și realizator de emisiuni radio-TV de popularizare a științei, senior-editor al revistei Știință & Tehnică.

 

Constantin Presură – Importanța educației științifice

Constantin Presură este fizician, cercetător, autor al volumului “Fizica Povestită” și este cunoscut pentru evenimentele și inițiativele de popularizare a științei.

 

Valeriu Nicolae – Educatie pentru toleranta si diversitate

Valeriu Nicolae a lucrat pentru Națiunile Unite și Comisia Europeană, a trăit în Marea Britanie, Canada și Malta. Iar acum îl găsim... în Ferentari.
De mai bine de 10 ani, Valeriu Nicolae convinge copiii din cartier să se țină de școală și îi ajută zi de zi la teme.

 

Oana Niculae – Plictiseala: pericol sau muză creatoare?

Oana Niculae este medic specialist în psihiatrie pediatrică și deține o experiență clinică bogată în munca cu copiii și adolescenții.

 

Urania Cremene − Cum educam stima de sine a copiilor

Urania Cremene este mamă și unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România - All About Parenting, dezvoltat după Teoria Autodeterminării.

 

Diana Stanculeanu − Sănatătea mintală a copilului, o cale către evitarea dependențelor

Diana Stanculeanu este psihoterapeut și expert național în sănătate mintală și colaborează cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei.

 

Oana Moraru − Importanța lecturii în copilărie

Oana Moraru este consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon și a platformei online Vocea Părinților, care adună povești din școala românească și le oferă soluții părinților aflați într-o relație dificilă cu aceasta.

 

Sebastian Lazaroiu − Știrile false: cum ne învățăm copiii să le combată

Sebastian-Laurențiu Lăzăroiu este scriitor, sociolog și politolog, autor de studii naționale și internaționale de sociologie și antropologie, publicate în reviste și cărți de specialitate.

 

Dragos Iliescu − Transformarea digitală a educației  

­­Dragoș Iliescu este fondatorul Brio.ro, profesor în cadrul Facultății de Psihologie - Universitatea din București, și este specialist în psihometrie (evaluare psihologică și educațională) și psihologia organizațională și a muncii.

 

Valer Hancaș − Educatie pentru sustenabilitate

Valer Hancaș este pasionat de cifre și un orator plin de carismă, cu o experiență de peste 17 ani în companii internaționale de retail. 

 

Dr. Mihai Craiu − Mens sana in corpore sano

Mihai Craiu este medic pediatru la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu – Rusescu, profesor la UMF Carol Davila din București și fondatorul unui proiect educațional unic în România: Spitalul Virtual pentru Copii.

 

Emilian Mihailov − Caractere pentru viitor: libertatea copiilor de a fi curajoși

Emilian Mihailov este lector universitar la Facultatea de Filosofie (Universitatea din Bucureşti), director al Centrului de cercetare în etică aplicată și aturo al cărții Arhitectonica moralității.

Raluca Anton
Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut specialist și supervizor în psihoterapii. Are o vastă experiență în terapia individuală a problemelor emoționale ale adulților, dar și în psihoterapia de familie. De-a lungul anilor, a susținut diverse proiecte prin care a promovat în rândurile publicului larg psihologia validată științific, unul dintre aceste proiecte fiind emisiunea „Jurnal de Psiholog“ si “Love is fun, but complicated” pentru revista Alist by Andreea Esca.


Dr. Valeria Herdea - Sanatatea noastra - o abordare la 360 de grade
Valeria Herdea este medic primar de medicină generală, medicină de familie cu profil pediatrie, coautoare a cărții „Sindromul de burnout“

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.